Eten drinken genieten

Over Ons

We staan bekend voor een vlotte, eerlijke en heerlijke keuken, ruime porties, versheid en kwaliteit, het leveren van kwaliteit kost geld, het leveren van geen kwaliteit kost kapitalen. Wat gisteren goed was, moet vandaag beter. Elke dag opnieuw.

Restaurant Becherelle, sinds 1999

Een waar festival van producten op goede Belgische – Franse keukenwijze. Zo staat de kaart van dit restaurant bol van klassieke en zowel verrassende creaties. Gerechten op de stroom van de getijden een moderne inrichting met huiselijke accenten. Zeetong, paling en steak tartaar zijn de specialiteiten van het huis.

Gastronomie is een leerproces waarin je blijft bijleren. Wanneer je beroep een passie is, blijf je steeds op zoek naar nieuwigheden, naar nieuwe smaken en naar originele presentaties. De kracht is “Eenvoud”. Eenvoud is onuitputtelijk.

Ons basisprincipe product & eenvoud

Hilde & Wim,

Waar broer en zus zich het beste van zichzelf geven!