Op het menu vindt u eerlijke, smakelijke gerechten uit voornamelijk de Belgische keuken. We hebben een zwak voor onze heerlijke Vlaamse klassiekers, die we met zorg voor u op de traditionele manier bereiden.
Onze ingrediënten zoeken we vooral in eigen streek, bij lokale leveranciers. Zo kunnen we de versheid garanderen en weten we perfect waar alles vandaan komt!!!
WACHTBORDJES
bitterbal “home made” mosterd | 10€ |
Ham gerookt | 9€ |
kibbeling , tartaarsaus | 12€ |
Huis gerookte zalm | 12€ |
Kaaskroketje 1 stuk | 7€ |
Garnaalkroketje 1 stuk | 9€ |
Kaaskroketje 1 stuk | 7€ |
VOORGERECHTEN
Tomatenroomsoep | 7€ |
Bisque van grijze Noordzee garnalen | 12€ |
gebakken sardientjes kruidenboter | 15€ |
garnaalcoctail | 16€ |
Kaaskroketten “Postelkaas” | 14€ |
Scampi look-peterselie boter | 14€ |
huisgerookte zalm, panna cotta | 16€ |
Rundscarpaccio parmezaaan notensla | 16€ |
kalfszwezerik, mousseline, kalfsjus | 20€ |
duo kaas en garnaal kroket | 16€ |
tartelette van beuling, mosterd vinaigrette | 7€ |
(max 4 gerechten per tafel)
HOOFDGERECHTEN
Al onze gerechten worden geserveerd met groentjes uit onze MOESTUIN, deze worden aangepast naargelang het seizoen.
Er is keuze tussen aardappelpuree, aardappelkroketjes & onze handgesneden frietjes
Vis
Visvangst van de dag | 29€ |
Paling in ’t groen | 33€ |
Zeetong “Meuniere” 500gr | 38€ |
Scampi curryroom | 28€ |
Vlees
De keuze van de slager | 29€ |
Steak tartaar, handgesneden | 26€ |
Steak Belgisch wit-blauw, peperroom of bearnaise | 26€ |
Kalfszwezeriken, jus van kalf | 40€ |
vide van hoevekip | 24€ |
Varkenswangentjes bereid als stoofvlees | 24€ |
(max 4 gerechten per tafel)
DESSERTEN
creme brulee | 9€ |
Dame blanche | 12€ |
Sabayon Marsala | 12€ |
Dessert “van alles wa” | 12€ |
Mousse van chocolade | 6€ |
coupe kolonel /citroensorbet-vodka | 12€ |
– | – |
Irish, french, italiano,… koffie | 9€ |
Koffie met potje advocaat of limoncello of huisgemaakte amaretto | 9€ |